keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Diy: Joulukranssi joulupalloista


Viikonloppuna aloitin jouluaskartelut! Ihastelin jo viime vuonna Pinterestissä joulukransseja, jotka oli tehty joulupalloista. Viime jouluna en ehtinyt itse sellaista tehdä, sillä aika vain hurahti. Tänä vuonna tartuin ajoissa toimiin ja nyt seinällä komeilee joulupalloista tehty kranssi. 

Tässä tarvikkeet joita käytin:


Styroxinen kranssipohja (omani halkaisija 30 cm)


Kuumaliimaa (tätä meni paljon!)


Kultaisia joulupalloja (käytin itse niitä 112 kpl)

Sitten ohjeeseen:


Aluksi nypein palloista irti ripustuslenksut. Nuo pelkät narut olisi voinut leikata, mutta ajattelin että on parempi ottaa koko osa irti. Tästä vaiheesta tuli sormet melko kipeiksi, sillä operaatio tarvitsi toistaa 112 kertaa.


Tämän jälkeen alkoi hieman kivempi vaihe, nimittäin pallojen liimailu.


Aloitin kranssin ulkoreunasta.


Tämän jälkeen "täytin" kranssin sisäreunan.


Kun kummatkin reunat oli täytetty aloin liimailemaan erikokoisia joulupalloja ympäri kranssia. Liimailin palloja myös toisten päälle, jolloin siitä tuli paljon "muhkeampi".

Ja lopputulos näyttää tältä...


Mitäs pidätte? :)

12 kommenttia:

 1. Tuosta joulupallokranssista tuli aivan ihana! :) Olen itsekin ihastellut pinterestissä noita ja ajatellut askarrella myös tuollaiseen ulko-oveeni jouluksi joulukorttiaskartelujen lomassa. Värimaailmaa en ole vielä valinnut, mutta onhan tässä vielä hetki aikaa miettiä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Onneksi tässä on vielä aikaa miettiä minkä värisen haluat tehdä:))

   Poista
 2. Vau miten upea! Vitsit kun osaisi itsekin askarella kaikkia hienoja joulukoristeita, mutta harmi kun en oo niin näppärä käsistäni (ja hermotkin varmaan menis aika äkkiä :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuo oli melko helppo tehdä eli varmasti onnistuisit myös tuossa!:))

   Poista
 3. Ihana! Mistä oot noita ihan pienimpii palloi ostanu?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Nuo kaikista pienimmät pallot ovat Anttilasta:)

   Poista
 4. Tosi upeannäköinen! Haaveilin itsekin tuollaisesta, mutta sitten luin toistamiseen, että sun piti noita ripustuslenksuja repiä yli 120 kpl niin alkoi vähän mietityttään... *Sanoo henkilö jolla käpykranssi edelleen vaiheessa*. Kuinka kauan meni tuohon sulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon meni joku hieman reilu kaksi tuntia:) Suurin työ oli noiden lenksujen repiminen, sillä se sattui todella paljon loppuvaiheessa käsiin!

   Poista
 5. Minkä kokoisia nuo pallot on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on pakko sanoa etten yhtään muista, kun oon tehnyt tuon kranssin jo viime vuonna:) Mut käytin monia erinkokoisia:) Isoimmat oli noin keskikokoisia, eikä mitään ihan jättejä:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3