lauantai 12. elokuuta 2017

Ihana kesäpäivä Helsingissä


Muutama viikko sitten, vietin kaverini kanssa ihanan kesäpäivän Helsingissä. Olemme jo kauan koittanut sumplia, koska ehdittäisiin näkemään. Eniten asiaa on sotkenut työt. Kun on niin eri työajat, on todella hankala saada aikatauluja sopimaan yhteen. Onneksi vihdoin ja viimein saimme järjestettyä aikaa näkemiselle. Ja mikä vielä parempaa, niin onneksi sille päivälle sattui mitä parhain ilma! Muuten oli ollut jatkuvasti harmaata ja sateista, mutta heti kun nähtiin, paistoi vain aurinko. 

Auringosta ei ollut haittaa tippaakaan, varsinkaan kun lähdimme Linnanmäelle! Siellä varsinkin huomasi jonoista, että on kaunis kesäpäivä. Tuntui välillä hieman turhauttavalta jonottaa melkein tunti johonkin laitteeseen, joka kestää 30 sekuntia. 

Oli ihan huikeeta olla pitkästä aikaa huvipuistossa! Viime Linnanmäki käynnistä oli jo kauan aikaa. Kiva päivämme ei silti loppunut huvipuistoon. Illalla kävimme vielä Löylyssä drinkeillä ja kakuilla. Kiva päätös kivalle päivälle!Jäin kaverini luoksi yöksi, sillä muuten päivästä olisi tullut niin pitkä. Yöllä oli niin ihanaa kun kaverini koira nukkui vieressäni. Josain kohtaa heräsin siihen, että mitä ihmettä on tyynyni alla... Noh, pikku söpöläinen oli päättänyt mennä nukkumaan tyynyn alle. Aamulla teimme vielä herkkuaamupalan ja sitten olikin aika lähteä töihin ja kotiin. Oli niin ihana nähdä pitkästä! <3 Yllättävän paljon ehtii tekemään vuorokauden aikana.  


6 kommenttia:

 1. Oi miten ihania ja iloisia kesäkuvia :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanan kuuloinen päivä teillä ollut! Ja ihania herkkuruokia, varsinkin nuo kakut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Nuo kakut oli niin herkkua :D

   Poista
 3. Ihania kesäkuvia ja värejä<3 Munkin on pakko päästä hattaralle joku päivä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Hattara on niin hyvää eli kannattaa mennä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3